onsdag 5. november 2014

Kliss klass

Jeg er en tur i feriehagen for å klargjøre for vinteren. Og her er det vått!


Jeg må nok vedgå at det er mer inspirerende å grave i hagen om våren. Nå er alt vått, det er høstløv overalt og mange planter er i ferd med å brytes ned. Man kan jo bli nedbrudt av mindre, he-he.

Men det er mye som må reddes inn før vinteren, bl.a. en stor mengde Dahlia, og siden det neppe tørker opp der ute, er det vel bare å sette i gang.

Noen få planter blomstrer faktisk nå i november, så om et par dager blir det et aldri så lite bilderas.

Nyt høstuken din - inne eller ute!

8 kommentarer:

 1. Nei det er ikke like artig å grave i jorda om høsten som om våren. Man blir så innmari kald på fingrene, så nå får det være bra for i år!

  SvarSlett
 2. Gleder meg til bilderaset ditt :)
  Her er det kun de georginene som kom seg inn i kjelleren for flere uker siden som fortsatt lever. Jeg glemte et par ute, og de har allerede vært gjennomfrosne mange ganger. Står nok ikke til liv der ute...
  God høstuke til deg også :)

  SvarSlett
 3. Det blir spennende å se bilderaset..
  Idag ble de siste sommerblomstene fjernet,og krukker vasket. Har noen løk igjen, men for bløtt til å grave i jorda. Ser fram til litt kaldt
  vær :)

  SvarSlett
 4. Hei! I høst har det faktisk ikke vært så ille å holde på ute. Forrige helg var det regnutstyr så det holdt. Det er noe med å kunne åpne en dør, så må den lukkes først. Uff, dette er floskler. Likevel, god kveld! Anne

  SvarSlett
 5. Ja, det er litt mer inspirerende å holde på i hagen når vårsolen skinner og en lengter etter blomster og liv etter en kald og mørk vinter, men samtidig er det jo litt deilig at vi får mulighet til å gå "hagelei" etter en kort, men hektisk norsk hagesesong :-) Så fort ut-inn plantene har kommet innendørs, så er det jo deilig med hjemmekvelder, levende lys og kanskje et glass med vin ;-) Kos deg og nyt dagene i feriehagen.
  Stein

  SvarSlett
 6. Ja det har regne mye på sørvestlandet i det siste, men i dag er det omsider sol og klarvær.

  Nyt dagene i feriehage, det er meldt bra vær i helgen!

  SvarSlett
 7. Kipt å være ute om dagen, men kjennes veldig godt ut å komme inn da! Her har vi faktisk ryddet hagen allerede, men med murere og diverse byggarbeidere her er det fint kaos likevel :) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelige kommentarer! Styrer litt i feriehagen hver dag nå, at motivasjonen er litt laber får heller være. Jeg overraskes hver dag av at det blir mørkt midt på dagen, og at det dessuten knapt nok er skumring. En merkelig årstid, men heldigvis bare 6 uker til solsnu... ;)

  SvarSlett