onsdag 16. juli 2014

WOW i feriehagen

For noen uker siden lovet jeg å poste om hvorfor jeg utbrøt WOW da jeg kom til feriehagen i slutten av juni. Litt forsinket har jeg endelig gjort klar noen bilder. Tanken var å vise filmklipp, men så hadde jeg ikke noe filmredigeringsprogram installert på PCen likevel, og har ikke hatt tid til å ordne med det.


Kanskje ikke så mye WOW nå i ettertid, men det var revebjeller overalt i hagen - de fleste drøyt to meter høye! Et helt fantastisk skue, og ikke minst effekten når jeg beveget meg rundt i hagen (derfor hade jeg lyst til å vise deg en filmsnutt, men akk).


 Tidligere har jeg jo hatt en og annen Revebjelle, og i vår lot jeg med viten og vilje mange rosetter få stå, og tenkte at det jo godt kunne være forsommerens tema. Men jeg drømte jo ikke om at type fem rosetter skulle bli til 20 superhøye blomsterstengler.


Ser du den hvite pinnen midt i bildet over? Vel, den viser hvor høyt det 5 år gamle epletreet er blitt. Alt som har vært høyt i bedene var med andre ord nedgradert til puslingestadiet.


Det drysset blomster hele ferieoppholdet, og jeg var nok heldig som fikk se blomstringen såpass tidlig. Humler var det naturligvis overalt, så om du er i tvil, så noen revebjeller for å få en summende forsommerhage! :)

Balkongstatus følger om et par dager! Nyt sommeren der du er!

11 kommentarer:

 1. Ja det måtte ha vært et spektakulært skue! Moro når hagen overrasker :)

  SvarSlett
 2. Men det er jo en wow-følelse å spasere rundt blandt høye vekster, ikke minst når det kommer som en overraskelse i ens egen hage!

  SvarSlett
 3. Fantastisk å se så mange Revebjeller på ett brett. Ikke rart at du sier Wow :-)

  SvarSlett
 4. Flott blomstring. Forstår godt wow'et:-)

  SvarSlett
 5. Vaiende revebjeller er flott, og jeg lar dem også være i hagen.
  (Dette er tredje forsøk på å skrive kommentar....de to første forsøkene bare "forsvant").

  SvarSlett
 6. Revebjeller er ei wow plante :) de gjør liksom litt ut av seg, og bonusen er humlesurr. her er de ustabile, i fjor var det mange, i år få. Så i går plantet jeg ut 30 - 40 stk, krysser fingrene for overvintringen.

  SvarSlett
 7. Det var mange flotte Revebjeller i feriehagen din!

  SvarSlett
 8. Fantastisk med en sånn mengde store og kraftige revebjeller!

  SvarSlett
 9. Revebjeller er så fine! Jeg har gitt flere til naboen og i år hadde hun en plante med 13 (!!) blomsterstengler! Skikkelig wow effekt med tanke på både farge og størrelse :)

  SvarSlett
 10. Hei alle, ja, revebjellen er en flott gjest i hagen :) Jeg klippet bort de høyeste spirene før jeg dro, vil jo ikke ha millioner av småplanter neste år. Men de ekstra blomsterstenglene som gjerne omkranser hovedstilken, og er litt kortere lot jeg stå. Jeg kaller de for "støttehjul", selv om de jo ikke har noen støttende funksjon akkurat :)

  SvarSlett