tirsdag 6. april 2021

Kuling og snø

Jeg er en tur i feriehagen. Så for meg at jeg i hvert fall skulle rydde i noen bed og kanskje spavende litt jord, men den gang ei. Her er det tredje dag med sterk kuling og jammen er det også kommet snø. Med omtrent null grader er vel ikke akkurat jorden klar for vårlige sysler.


Dermed blir det mest innetid, noe jeg jo er rimelig lei av etter et år i karantene. Dunete påskepynt gjør egentlig ikke så stor forskjell.


Det hjalp imidlertid litt på humøret å få så litt. 17 potter ble det, og de første spirene har tittet opp. Det betyr ny inspeksjon annenhver time. Det blir svært få såpotter i byen i år, og jeg vet ikke helt når jeg skal returnere, men planen er å røske med meg noen frøplanter som etter hvert kan leve glade balkongdager i byen.

Fin tidlig-vår til deg, snø eller ikke!

8 kommentarer:

 1. Litt såing er godt for humøret. Her gikk det fra opphold med vindkast, via tett snødrev, til iskaldt regn, og nå en vakker solnedgang på en drøy times tid. Ja, det er april.

  SvarSlett
 2. Hei! De siste dagene har jeg vært i drivhuset og prikla. Ute er det snøstormer, nordavind og himla kaldt. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 3. Hei! Har akkurat sett på bildene fra de første månedene fra Botanisk hage som du la ut i 2012. Tenk om du kan gjenta det? Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du kikket innom der. 2012 er allerede lenge siden, og det er sikkert mye nytt i hagen. Men jeg er der ikke så ofte som før, og dessuten har jeg inntrykk av at flere deler av hagen er satt litt på pause i disse corona-tider. Jeg får se om det kan bli mer etter hvert.

   Slett
 4. Åj, så kaldt vestpå! Vi har vel blitt vant med tidlige vårer nå her høstpå. Jeg går også og kikker i såpottene mine - de spirer ikke alltid fort nok :-)

  SvarSlett
 5. Jeg kjenner meg igjen med "Inspeksjon annenhver time".
  Det er spennende med nye spirer :-)

  SvarSlett
 6. Får håpe det blir litt varmere i løpet av tiden din i feriehagen, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 7. Det er faktisk ikke blitt så mye bedre, fortsatt kuling og litt snø om morgenen, men litt mindre vind innimellom. >Ser heldigvis bedre ut i neste uke :) Og noen spirende frø har man jo å trøste seg med. Fin helg alle!

  SvarSlett