onsdag 20. april 2016

Gjenbruk av grønnsaker

Kom over en artig artikkel som jeg bare dele.

Lag nye planter av det du allikevel kaster når du tilbereder grønnsaker, og snart har du en hel liten kjøkkenhage på lur - smart, morsomt og gratis! Sjekk kommentarfeltet for andres erfaringer.


Jeg har nesten ingen erfaring med å dyrke spiselige vekster, men dette må jeg bare prøve!. Jeg er jo glad i å eksperimentere, og det er ikke alltid resultatet som er det viktigste, heller. Så i løpet av sesongen skal det bli produsert både selleri, løk og mere til.3 kommentarer:

 1. Hei!
  Dette er morsomt. Har lest på en dansk blogg at hun satte gulrøtter i jorda. Først vil de spire, og ut på sommeren vil de blomstre. Blomstene er sikkert spiselige, og de vil gi frø. Løk som ikke blir høsta, vil blomstre neste sommer. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 2. Artig! Jeg gjør dette med hvitløksbåter. Jeg hadde lest at hvitløk skulle holde bladlus borte fra roser. Noe som ikke stemmer, men selvforsynt med hvitløk sommer og høst er jeg....

  SvarSlett
 3. Hei, så kjekt at dere gjør dette! Jeg kommer til å prøve selleri og vårløk. Må konsentrere meg om noe som gir avling samme sesong :)

  SvarSlett