onsdag 6. april 2011

Hakket bedre enn fantastisk

Ja, faktisk et litt svimlende bilde...
Jeg har jo fått en Award! Tusen takk Furlulunden

Jeg ønsker meg ikke mange awarder, men synes det er greit når jeg selv kan velge om og hvordan jeg vil gi den videre. Og så er det en utfordring, og hvem liker vel ikke det? Jeg skal nemlig skrive 8 ting om meg selv, og for at det ikke skal minne altfor mye om en kontaktannonse, må det bli 8 ting du ikke visste at du egentlig ikke har behov for å vite om meg... klar?

- Jeg elsker å planlegge balkong- og feriehageprosjekter. Ikke alltid like ivrig når jobben skal gjøres...

- Jeg piller meg i nesen sånn ca 2. hver dag, som oftest når jeg tror at ingen ser det.

 - Det nestverste jeg vet om sånn til daglig er å måtte stå opp. Men, som oftest er det jo fantastisk deilig å endelig ha stått opp.

 - I feriehuset har jeg to fastboende edderkopper som ingen får lov til å knerte. De bor bak hver sin list og har som jobb å holde badet fritt for andre insekter som lurer seg inn når jeg ikke er der. Mulig de to byttes ut et par ganger om året, men det jeg ikke vet har jeg ikke vondt av... ;-)

 - Jeg synes Hosta er en fryktelig stygg og kjedelig plante (men etter at jeg anskaffet et par eksemplarer som etter hvert trenger deling, kan det nok være at jeg ombestemmer meg).

- Jeg synes insektene i feriehagen hagen er supertøffe, og kan studere dem leeenge. Naboen påstår at jeg noen ganger prater med dem også ;-)

- Jeg blir en smule oppgitt når nærbutikken har pusset opp og ingen av varene lenger står der de pleide å stå. Hva er poenget med å rote til hverdagen min på den måten?

- Summen av blomstrende villroser, skrikene tjeld ved havet, surrende humler i hagen, blå himmel med sommerskyer, kløen fra et stikk på leggen, lerkesang og en flau og mild sommerbris blir hakket bedre enn fantastisk.

- (oi, bonus) Jeg synes det er kjekt å gå til tannlegen, en sann fornøyelse! ha ha!


Ok, det var alt du får vite om meg i denne omgang! Nå skulle jeg visst gi Awarden videre til 5 bloggere, men istedet for akkurat det, tenkte jeg at hvis DU har lyst å følge opp med åtte ting om deg selv, er du velkommen til å ta den - her blir det selvbetjening. Jeg har oppfordret noen få, men jeg slenger ut de 5 awardene her, og hvis du tar en så gir du meg bare beskjed i kommentarfeltet. Ok? Først til mølla!

 ,  ,  ,  , Hagen på Amfjell


4 kommentarer:

 1. Det var kul läsning, men myggstick på benen och tandläkaren håller jag inte med om, det klarar jag mig utan.

  SvarSlett
 2. Hei Bille, eg fattar ikkje kvar det vert av kommentarane mine. Eg legg inn, og når eg ser neste gong så er dei borte vekk. I allefall så sa eg at eg likte veldig godt løysinga du hadde med å fortelje om deg sjølve.

  SvarSlett
 3. Hei Bille, no lurer eg på ein ting. Eg veit faktisk nesten ingenting om Awardar. Har berre vore imponert over at noken kan få noke slikt. No har eg jo fått ein av deg, men, korleis skal det skje vidare? Skal eg no skrive på bloggen at eg er utnevnt med Award frå deg, og så fortelje det eg trur er passande om meg, for så å sende honnøren vidare til 5 nye. Eller skal eg vente på ein meir offentleg overlevering frå deg før eg set igang med noke meir? Som du skjønar så er eg grøn!

  SvarSlett
 4. Hei Else:-) Bare sett i gang! Du kan bruke det bildet som er i dette innlegget, for de du gir den videre til skal jo også bruke illustrasjonen. Du kan godt gjøre som meg å starte med å linke til den du fikk awarden fra. Og så skriver du 8 ting om deg selv. Jeg tror det var såpass fritt, det er derfor jeg synes den var grei.
  Og så gir du den videre hvis du vil, tror ikke det var noe krav om det heller, men gi videre 5 om du vil.
  PS: Sjekk Furulunden sin bloggpost om awarden (lenke i dette innlegget), kanskje hun forklarte det litt greiere. Stikker innom og sjekker dine 8 ;-)

  SvarSlett