tirsdag 14. november 2017

Velkommen vinter!

Ble overrasket av snø i dag! Mørketiden har definitivt inntatt Skyggebalkongen. Hakelilje, spaniapalmer og blikkboksene med Grønnrenne ble reddet inn i siste øyeblikk. Rydder nok vekk de fleste tomme krukkene også, men egentlig er det like hyggelig å gjøre det når våren nærmer seg og forventningene til ny balkongsesong bygger seg opp. Balkongen har tak, så det er liten fare for at fuktig jord fryser og sprenger krukker.

Neste år skal jeg så mye mer. Har nok hatt en litt kjedelig balkong de siste to årene, savner tiden med overflod :) Har tenkt å sjekke hva som funket greit tidligere, og gjenta noen av suksessene. Må bare huske å kjøpe frø i løpet av vinteren.


Snøfall i dag var egentlig en strek i regningen. Besøkte botanisk hage i går, uten godt fotoapparat, og fant selvfølgelig mange flotte motiv, med løv og rimfrost og mere til. Siden det var meldt likt vær i dag, var planen å dra dit igjen - med kamera, men nei, nå dekker jo snøen det meste, så der gikk den planen i vasken. Akk ja, det er jo ikke så verst her på hjemmekontoret heller, med utsikt til all snøen utenfor :)

Fin uke ønskes!

4 kommentarer:

 1. Å se på utvalget hos diverse frøfirma er fin tidtrøyte om vinteren.
  Men jeg tålte ikke synet nå på høsten heller........og måtte bare så nå. Selv om det er seint på høsten.

  SvarSlett
 2. Koselig med litt snø også, her er det fortsatt regn.

  SvarSlett
 3. Hei, ja nå er det vinter, men våren kommer raskt!
  Inspirerende å følge deg, en av de første hagebloggene jeg oppdaget,

  Klem, Ida

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for hyggelig kommentar! Satser på flittigere blogging i år :)

   Slett