søndag 18. november 2012

Gardener's World - 2012

Her kommer mitt korteste innlegg i år, men til gjengjeld kan det bli det som stjeler aller mest av din tid!

Noen har nemlig lagt ut ettersommerens ukentlige Gardener's World program på Youtube! Denne serien har blitt sendt av BBC i flere tiår, og det ser ikke ut til at den blir dårligere av den grunn.


Jeg vet ikke om programmene vil bli fjernet fra nettet, så hvis du er interessert, er det nok ikke spesielt lurt å vente lenge.

Klikk her for 20. juli 2012, og finn resten av serien i listen til høyre på Youtube.

13 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Gillar verkligen denna serie.

  SvarSlett
 2. Yiihaa! har man tid till detta på morgonen da? Jag hivde mig ju direkt in och började se, nu kommer jag nästan för sent... I kväll vet jag vad jag gör, inte tilgjenglig for omverden, tack for linken :)

  SvarSlett
 3. Takk for tipset, ja! De programmene er så herlige, så de må en bare få med seg.

  SvarSlett
 4. Hei Bille.
  kort men godt innlegg! Jeg har kost meg med Gardeners World på Youtube lenge alt, men visste ikke om at 2012 sesongen nå også har blitt lagt ut! :-D Jeg setter stor pris på denne serien og prøver alltid å følge den når den vises på Svt!

  Min desiderte favorittserie tilgjengelig på Youtube er likevel: "How to be a gardener" med Alan Titchmarch! Jeg kan se den serien om- og om igjen og hele tiden oppdage noe nytt :-D

  Ha en fortsatt riktig fin dag!
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg liker også "How to be...", er ofte litt mer humor også der, og dermred kanskje underholdende på flere plan. Det ligger i det helew tatt mange fine hageprogram på nettet!

   Slett
 5. Kort og godt - takk for tipset! :)

  SvarSlett
 6. Takk for påminning om disse gode hageprogrammene ! Koser meg glugg !!

  SvarSlett
 7. Herlig! Vi har sett det på "andre måter" :-) :-) :-) men det er fint å kunne se det på denne måten. Se de fort er mitt råd for de blir ofte fjernet ganske fort. Regner med at de som har lagt det ut ikke har rettighetene til programmet...

  SvarSlett
 8. Och det har ovanstående kommentator rett i. Jeg klarte se gjennom en god del på to kvelder, siden var de vekk :( Nå har jeg sett noen fra 1991, ikke helt det samme men fortsatt hage men da blir det jo også fokus på alle rare frisyrer og annet..

  SvarSlett
 9. Oi, så mange som ble glade for en sniktitt på Gardener's World :D Jeg har også kost meg med serien, håper dere fikk med deg det meste før det ble tatt bort.

  Jeg lar innlegget stå, som en påminnelse til nye om at man kan finne mange flotte hageprogram på youtube.com .

  SvarSlett