onsdag 18. november 2015

Balkongutvidelse?

Ja, en høyst midlertidig utvidelse, dessverre. Og ikke er det midt i balkongsesongen heller.


Men det slo meg at hvis de bare lar stillaset stå, og fjerner balkongrekkverket, så vil jeg ha plass til veldig mange flere planter til neste år! Det grønne vil dekke alt som er stygt - jeg lover!


Det går litt tregt med balkongoppussingen. Nå er det frost om nettene, og det er neppe ideelle temperaturer for noe som skal herdes. Ikke blir det noen nevneverdige forandringer heller, bortsett fra at gulvet blir jevnere og glattere, og sikkert lettere å holde rent. Men hvem bryr seg om sånn når det spirer som verst på forsommeren?

Ha en fin onsdag!

4 kommentarer:

 1. Hei! Jammen har dette tatt lang tid, men det gjør kanskje ikke noe så lenge den blir klar til våren.
  Fin onsdag til deg også! Anne

  SvarSlett
 2. Noen verandakasser med stilasbredde må da være lov å ha :-), særlig siden balkongen er nyopppussa - da må jo bakongen og rekkverket være grådig sterkt! Fortsatt god onsdag og lykke til med balkongen!

  SvarSlett
 3. Inspirert av stilaset: Det ser veldig solid ut, rekkverket ditt. Det ordinære. Det kan vel ikke være veldig forbudt å lage litt stoooore balkongkasser i flere høyder å henge utenpå #kjennerensomkansveise

  SvarSlett
 4. Hei og takk for at dere detter innom :) Javisst tar dette tid, det har ennå ikke skjedd stort, bortsett fra at takrennen er kommet på plass. selv om det er lenge til ny sesong, haster det faktisk litt fordi jeg har noen planter inne som skal ut før vinteren, og snart reiser jeg bort gitt...

  Glimrende idé Maria! Men styret i borettslaget er nok ikke like begeistret. Her må til og med alle kasser henge på innsiden av rekkverket. Det kommer forresten plater på, så det blir nok ikke så luftig og lyst til slutt. (men så kan jeg rote så mye jeg vil der ute)

  SvarSlett