torsdag 18. september 2014

En kurv full av sommer

Jeg fant et bilde fra i sommer som jeg vil dele. Det er fra nedskjæringen av revebjellene i feriehagen.

Nå i september, når nattemørket melder seg så tidlig som kl 8 og Skyggebalkongen har vært nesten blomsterløs i mange uker, er det jo litt rart å tenke tilbake på at jeg faktisk skar ned og kastet en balje full av nydelige blomster!


Men, som jeg skrev om tidligere (WOW i feriehagen), i år var feriehagen full av revebjeller, og selv om det var en fryd for både øye og sinn måtte jeg fjerne planter som var i gang med å sette frø. Jeg vet ikke hvor mange tusen frø hver Digitalis setter, men noe sier meg at det er mange.

Nå blir det snart en veldig kjapp høsttur til feriehageland. Jeg er litt spent på hvordan det står til 5 uker etter forrige besøk. Da gjorde stormen Lena ganske mye skade natten før jeg avsluttet ferien, bl.a. la hun halve georginebedet ganske så flatt. Greit at hun drøyde så pass, da :)

Nyt uken, det er jo fortsatt nesten sommer mange steder!

6 kommentarer:

 1. Fint bilde av Digitales i trillebår. Ha en fin tur til feriehagen, været er vakkert på sørvestlandet!

  SvarSlett
 2. Hei! Vet du hva jeg tror? Jeg tror du kommer til å se blomstrende revebjeller. Her blomstrer de for andre gang, men bare de jeg skar ned.
  God tur til feriehageland! Anne

  SvarSlett
 3. Jepp, enig med hun ovenfor, for mine blomstrer om jeg klipper dem ned :) Nydelig kurv var det nå uansett!

  SvarSlett
 4. Revebjeller er fantastisk vakre, men jeg skjønner at det kan bli i meste laget når de virkelig trives et sted. Nydelig farge!

  SvarSlett
 5. Jeg driver og etablerer revebjellene hos meg, så de får frø seg. Synd en ikke kan bevare de flotte blomstene til vinteren - helst med duft.

  SvarSlett