mandag 18. februar 2013

Lær om forholdene i hagen din!

Kom over et klipp på nettet i går, som jo bare må deles. Det er Carol Klein fra BBC's Gardeners World som er på farten igjen - med "The Science of Gardening".  :-)


Denne gang handler det ikke så mye om plantene, men mer om botanikk, lys, jord og vann, og dessuten høsting og oppbevaring av frø. Veldig lærerikt, og faktisk fint med et hageprogram med vitenskapelig snert :-)

Ser at klippet har vært tilgjengelig i en måneds tid. Vær kjapp, for som vanlig blir det vel fjernet ganske raskt. Det varer en times tid.

Se det her...

7 kommentarer:

 1. Tusen takk! Det var et kjempeflott program! Jeg har ikke visst om dette her - og så det var mer å finne av samme sort på you tube.
  Tusen takk for hilsen hos meg!

  SvarSlett
 2. Veldig bra program, takk for tipset!

  SvarSlett
 3. Hej Bille - Jeg har det sidste år også fulgt med i alt fra Carol Klein. Hun er en spændende dame og der ligger rigtig meget på youtube. - Glæder mig til du kommer igang med betonfigurer :-)

  SvarSlett
 4. I just found your blog. I looked over a number of your past postings and you have some great photos. I can not find a translator tab so I can not learn from what you have written. For, me it is great to see how other gardeners do it around the world so I would like to read more of your blog, any help you can give would be appreciated. Jack

  SvarSlett
  Svar
  1. Thanks for commenting :-) I'm off to check out your blog!

   Slett
 5. Fint at flere likte programmet! :D

  SvarSlett
 6. Flott og lærerikt program. Takk foe tipset!

  SvarSlett