søndag 19. april 2015

Kurs i pilefletting?

Du har kanskje beundret noen av Tom Hare's pileskulpturer i Botanisk hage i Oslo - jeg har blogget om flere av dem i vinter. Nå har du jansen til å lage dine egne! Du kan nemlig delta på kurs i Oslo med den britiske pilekunstneren! Det blir to kurs i Botanisk hage i juni, hvert kurs går over to dager fra kl 9.30 til kl 16.30.

4-5. juni er det kurs i tradisjonell pilefletting, varighet fra 9.30 til 16.30 begge dager.

6-7. juni er det kurs i kreativ pilefletting, varighet fra 9.30 til 16.30 begge dager.

Det kreative kurset er allerede fullt, men kanskje de har venteliste...

Det er begrenset antall plasser, så det er nok lurt å ikke tenke veldig lenge. Følg lenkene over for detaljer om innhold og deltakeravgift m.m.

NB. Dette innlegget vil ikke bli oppdatert ved endringer etc.

6 kommentarer:

 1. Pilfletting har jeg null greie på, men opptørka paprikaplanter derimot (forrige innlegg), har jeg lært en del om i år. Det samme skjedde hos meg, og det var ganske store planter som jeg overvintret fra i fjor.

  SvarSlett
 2. Kan anbefales. Mye fint å lage til hagen.

  SvarSlett
 3. Masse plante og hagemorro i oslo, ikke så mye sånnt her jeg bor, men pytt pytt :) god uke!

  SvarSlett
 4. Så artig. Jeg skulle gjerne meldt meg på kurset om kreativ pilfletting, men kanskje de gjentar suksessen med et nytt kurs senere en gang? Håper du nyter sabbatsåret ditt, Bille :-)
  Hilsen Stein fra "Sommerhagen"

  SvarSlett
 5. Hei alle, jo det blir nok en flott opplevelse for de som deltar på kursene. De får mer enn bare selve pileflettingen også. siden det ble fullt så kjapt, er det jo lov å håpe at de kan gjenta det senere.

  SvarSlett