onsdag 25. mars 2015

Paprika på hjemmealenefest

Om få strakser blir det sesongåpning i selveste feriehagen! Selv om det er meldt tre grader og regn, gleder jeg meg stort! En god ting med den lange permisjonen min er jo nettopp at jeg kan stanse i feriehagen nesten så lenge jeg vil. Kanskje årets sesong blir tilbragt i feriehageland, men med korte ferieturer hit til skyggebalkongen? Rent-a-city-flat incl. skyggebalkong, liksom?


Uansett, det er ikke bare jeg som gleder meg til et avbrekk fra normalen. På kjøkkenet står denne gjengen og sitrer litt ekstra bare de tenker ordet hjemmealenefest. Det dreier seg om rundt regnet tretti søt/spisspaprika (Capsicum). De er selvsagt priklet om i hver sin partyløve-potte, men det forhindrer jo ikke stort inntak av drikke, samt at røttene får bedre plass til å slå takten mens bladene svinger seg i dansen. Det blir dessverre ikke noe discolys, de får nøye seg med lysstoffrøret.

PS: Noen av dem skal faktisk på busstur over påskefjellet. De går glipp av hjemmealenefesten, men vet det ikke ennå. Gruer meg litt til protestene som jo må komme, samt sutring på selve turen. Jeg får vel avlede oppmerksomheten litt med noen klappeleker eller noe... :)

Fin onsdag til deg!

6 kommentarer:

 1. Det var frodige småplanter skjønner godt at de liker en fest og er drikkfeldige.

  God tur til Feriehagen!

  SvarSlett
 2. Hjemmealenfester går heldigvis stort sett bra :-), så vi håper du kommer hjem til fine, sunne partyløver, som har fått akkurat passe med drikke.
  Ha en fin ferie!

  SvarSlett
 3. Party paprika! Mine må nøye seg med hverdag og oppfølging på daglig basis- mye mer kjedelig. God tur til hagen!

  SvarSlett
 4. Riktig god ferie både til deg og til de som blir alene hjemme :-)

  SvarSlett
 5. Struttende flotte paprikaynglinger! Mye finere en mine stakkars små, hvoav noen avled tørkedøden...
  Ha en fin ferie :)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige hilsener, både til meg og på vegne av partyløvene :)

  Og god påske tilbake!

  SvarSlett