mandag 27. juli 2015

Blomstring i Frognerparken

Når det ikke blomstrer nevneverdig på Skyggebalkongen, er det på tide med en utflukt. For et par uker siden dro jeg til Frognerparken i Oslo. Egentlig skulle jeg fotografere statuer, men det ble selvsagt også mange blomsterbilder, for beplantningen var faktisk verdt turen alene.


Det er alltid spennende å studere hva gartnere har funnet på. Jeg synes at offentlige bed faktisk er blitt ganske spennende. Disse to bildene er fra første nivå på vei opp til Monolitten.


Her er det både Blodbeger, Dahlia og Margeritter, m.m.

Størst plass har imidlertid rosene, som i alle år.


Det er plantet store felt med roser i hver farge, og frodig var det gitt!Favoritten kommer under. Jeg kunne godt hatt noen sånne i feriehagen.Og det finnes insekter i en skulpturpark også.

Ta en tur innom Frognerparken i sommer, hvis du er i nærheten!

3 kommentarer:

 1. Så bra at Frognerparken er så fin. Jeg var der for noen år siden og ble veldig skuffet, synes at de hadde lagt alt for liten jobb ned i beplantningen. Men nå ser det jo riktig så flott ut!

  SvarSlett
 2. Det har skjedd en endring i Oslo eller har jeg blitt mer oppmerksom? Rundt Nationalteateret og Slottsparken er det også veldig fint. Jeg var på Norli bokhandel en dag og nå var det en hel hylle full av hagebøker der - sånn var det i alle fall ikke før! Fornøyd at folk skjønner at hage er bra :-)

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder :-D Jeg var en del i Frognerparken i fjor sommer og oppdaget det samme som deg - at det faktisk er turen verdt alene å bare se de ulike bedbeplantingene. :-)
  Ha en fortsatt fin sommerdag
  Stein

  SvarSlett