tirsdag 24. juni 2014

Travel juni

Det er nesten med skam jeg melder om en så travel juni at jeg knapt har hatt tid til hage- eller balkongaktiviteter. Jobben har vært ekstremt travel, og i leiligheten pågår utskifting av radiatorer, med medfølgende kaos vedrørende logistikk. Og kaoset varer i noen uker til.


Innimellom diverse gjøremål kom jeg på at jeg hadde glemt å slippe fri papegøyen! Den som pleier å pynte opp i en av krukkene her på Skyggebalkongen hver sommer. Og det trengs faktisisk, for jeg er ikke helt fornøyd med sesongen her ute så langt. Det er frodig nok, det er ikke det, men det er litt kjedelig når jeg sammenligner med bl.a. georgineprosjektet i fjor. Da var det enda mer spennende å tusle ut på inspeksjon. Blir jeg aldri fornøyd?


Og Petuniaene som er i full fart, har fått besøk av lus. Herlig, allerede i juni. Hvordan vil det se ut i august, mon tro? Jeg tenkte at klebrige Petunia ikke var et godt bytte for lusa, men blomstene er selvsagt ikke så klissete som bladene. Og selvsagt liker lusa blomster...

Om noen dager tar jeg en kjapp tur til feriehagen igjen. Der venter nok travle dager. Men først ser det ut til at jeg får besøk av både journalist og fotograf her på Skyggebalkongen denne uken! Jeg håper at de lar seg sjarmere av både papegøyen og lusene :)

Mulig neste innlegg kommer fra feriehagen, ikke godt å si hva resten av juni gir tid til.
Ha fine dager i hagen eller på balkongen din!

6 kommentarer:

 1. Lykke til med besøk av pressen! Du får tipse oss om hvor vi kan lese resultatet. Skjønner godt at de vil besøke din balkong for du har en spennende blogg som jeg ser innom av og til.

  SvarSlett
 2. Hei! I juni skulle det ikke vært ekstremt mye å gjøre på jobben eller oppussing. Grønnsåpevann mot lusene pleier å hjelpe. God tur til feriehagen. God kveld! Anne

  SvarSlett
 3. Det var godt papegøyen har blitt sluppet fri og kan glede seg over Petunia.

  Ha en fin tur til feriehagen, det er fint hagevær på sørvestlandet.!

  SvarSlett
 4. Papegøyen ser fornøyd ut der den kan nyte sommeren :)
  Er det din tur med håndverkere nå. Ikke så gøy når det står på, men fint når det er gjort.
  Flott vær hittil denne sesongen. Det har nok lusa satt pris på og.
  Spennende da med pressen på besøk.
  God tur til feriehagen!

  SvarSlett
 5. Heisann! Første del av balkongsesongen er tilbakelagt. Det blir gjerne sånn at nå får feriehagen mer fokus, mens balkongen i beste fall holder nesten stand. Pressebesøket gikk greit, men jeg tror nok at særlig fotografen ble litt paff over trange arbeidsforhold ;)
  Fin helg til alle!

  SvarSlett