søndag 25. mars 2018

Fuglesang i byen

Du har det kanskje også sånn, at de første gangene du hører fuglesang om våren så slipper du det du holder på med og bare lytter.

Ikke den helt store fangsten i disse frøbelgene, men nå er frøene sådd...

I går kveld satt jeg og renset noen sære frø da en utmerket sangfugl tydeligvis hadde landet i et tre like utenfor vinduet mitt. Lydnivået var så høyt at den sannsynligvis satt rimelig nært. Jeg måtte jo bare åpne vinduet og lytte, for det betyr jo at våren er på gang!

Jeg tok opp sangen med mobilen, du kan høre den her (opp med volumet!). Og så kan du legge igjen et tips om hvilken sort dette er. Jeg tenkte først på stær, trosten har vel en litt mer melankolsk melodi? Men egentlig er jeg ikke bortskjemt med fuglesang her i bygatene, så kunnskapen min er begrenset.

Ønsker deg en fin påske!

6 kommentarer:

 1. Så lystig og fin fuglesang, rett og slett til å bli glad av :)
  Hvilke frø har du sådd der?
  Ønsker deg god påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Frøene ble med hjem fra Spania, et tre med hvite til rosa blomster.

   Slett
 2. Hei Bille!
  Det må være svarttrosten. Det er den fineste vårlyden jeg vet om. Vi har 4 av dem på foringsplassen, men jeg har ikke hørt en lyd fra dem. Det er meldt -10 grader i natt, så de tenker nok lite på vår.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk :) Ja, fuglene har vel nok med å finne mat, håper de holder ut bare litt til.

   Slett
 3. She's a very beautiful young lady, but of course you needn't be told that. Sounds like great fun and I hope everyone have an evening to remember!

  ผ่านเว็บ B2BET**

  SvarSlett