torsdag 1. mars 2018

Hvor blir det av våren?

Ikke mye som minner om første vårmåned, nei! Jeg er glad i vinteren, og det er flott med snø, men nå begynner det å krible i både såfingrene og de fingrene som vil rydde på Skyggebalkongen. Krukkene ble ikke tømt før vinteren, det er så få av dem at det er like greit å rydde og plante nesten samme dag. Det tar ikke mange timene å tømme og plante 10-12 små krukker.


I fjor hadde jeg svært lite spennende på balkongen. Det ble mest Skyggesikker, et par tropiske palmefrøplanter (som forøvrig ser ut til å ha takket for seg i vinter) og sikkert noen Pelargoniaer. I år har jeg derimot handlet frø, så selv om ikke alt er tiltenkt balkongen, blir det forhåpentligvis litt mer variasjon og noen flere gleder.


Frøene er ankommet, og et par sorter kunne nok hatt godt av å bli sådd nå. Jeg mangler ennå litt jord, men nå er det like før - gleder meg til å komme i gang!

7 kommentarer:

 1. Det ser ut som våren lar vente på seg i år, spesielt ille for oss hagegale.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Ja, våren er langt unna. Men såinga er i gang :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Ja, nå lengter jeg veldig til våren, Har begynt å så. Det er deilig å komme igang.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 4. Spennende, den lilla akeleien ligner på en jeg har. Ha en fin søndag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 5. Jeg venter også ivrig på våren. Greit å kunne starte inne mens man venter. Det spirer og gror og godt, men fortsatt venter jeg på noen frø det har spirte lite av. Mere skal sås etter hvert.

  SvarSlett
 6. Takk for kommentarer! Nesten to uker er gått og vi har fått påfyll av snø flere ganger... Men, taket på nabobygården er ikke lenger hvitt, og fortau og stier i byen begynner å bli snøfrie - jippi!

  SvarSlett
 7. She's a very beautiful young lady, but of course you needn't be told that. Sounds like great fun and I hope everyone have an evening to remember!

  ผ่านเว็บ B2BET**

  SvarSlett