tirsdag 1. juli 2014

Mer fra feriehagen

Jeg har herlige dager her i feriehagen! Det er mye å gjøre, men når været er så bra, haster ikke alt like mye. Det er ikke spesielt varmt, men nesten vindstille og stort sett klar himmel. Og da blir det mye hagetid, så klart!


Jeg har to Klematis, de startet tidlig i år! Likevel ser det ut til at den på bildet over nylig startet blomstringen. Denne heter 'Piilu', og den har egentlig enkle blomster, men så er det engang sånn at Klematis kan komme med fylte versjoner sånn helt i starten av blomstringen. Og det har jeg selvsagt ingenting i mot :)


Pipeløk/Vinterløk har blomstret i minst en måned nå. Dvs, disse ullballene er nok rimelig avblomstret, men fortsatt dekorative. Denne planten har på sett og vis vært "høydealibiet" i dette bedet, helt til i år. I år er de nemlig fullstendig utkonkurrert av WOW-innslaget jeg nevnte i forrige innlegg.


Jeg venter med å presentere WOW-faktoren til jeg er tilbake i byen. Har nemlig filmet litt, og vil prøve å legge ut en snutt. Men jeg kan røpe at humlene har fest her i feriehagen!

God start på juli! Håper du har gode dager der du er!

9 kommentarer:

 1. Flotte bilder fra feriehagen, Bille! :-) Så fint at du har sol og bra vær. Det gjør hagearbeid så mye hyggeligere. Kos deg med ferie!

  SvarSlett
 2. Nydelig Klematis "Piilu" som blomstrer i feriehagen.

  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Piilu er så flott med sine fylte blomster! Jeg er også glad i revebjeller. Bra med planter som humler og bier kan finne næring i.
  Nå venter vi spent på WOW-innslaget!
  Ha fine julidager!

  SvarSlett
 4. Nydelig Clematis. Høres ut til at du koser deg i feriehagen. Fortsett med det!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Ooooo! Gleder meg til å se wow faktoren :) God ferie!

  SvarSlett
 6. Hehe, nå begyner jeg jo å angre litt på at jeg annonserte WOW-innlegget :) Men jo, jeg synes fortsatt det er/var litt wow'ete :)

  SvarSlett
 7. Jeg har hatt Piilu, men aldri sett den sånn som din.Flott er den.
  Min Piilu (pluss flere andre klematiser) ble fjernet av anleggsarbeidere uten grønne fingre. De så ikke at plantene sto der (i blomst), og gravde vekk hele stasen.

  SvarSlett
 8. Flotte planter du har i din feriehage, Ingenting er bedre enn ferie i sin egen hage:)
  Takk for hyggelig kommentar. Ha en fin fin sommerdag!

  SvarSlett