onsdag 12. april 2017

God påske!

Årets påske tilbringes både i feriehagen og i byen. Da blir det dobbelt opp av alt, eller?

Jeg har jobbet litt hver dag, derfor ikke full adspredelse i feriehagen. Men i vest har det vært nokså mye regn, og da jeg i tillegg ble kraftig forkjølet ble det ikke mye haging. Uansett hyggelig å se staudene sprette fram, narcissene stå i fullt flor eller være på vei opp - det store påskeliljebedet får nok naboen mest glede av i år. Nye frø er i jorden og tilbringer dvaske påskedager både ute og inne. Noe beskjæring av busker ble det også tid til, selv om jeg nok kunne tatt mye mer om det var nok tid. Sekker med god plantejord pluss hønsegjødsel er kjøpt inn og ligger klar til neste feriehagetur når våren er kommet litt lenger en vakker dag i mai.


I byen blir det også litt påskestemning, selv om jeg jobber alle helligdagene. På hjemmekontor er det imidlertid rimelig enkelt å smette inn litt påske, i hvertfall en liten dose påskeliljer i vasen, eller smånasking fra et velfylt påskeegg. Og ikke for å snakke om speiding etter nyspirte frø over kjøkkenbenken.

Ønsker deg hyggelige påskedager!

4 kommentarer:

  1. Så her års gledes man over hver liten spire somkommer, både ute og inne. Vi har en lang sommer foran oss så det blir tid, om en ikke i påsken. Selv sliter jeg litt med startvansker, det er aldeles for mye jeg vil og så lite blir gjort. Glad påsk :)

    SvarSlett
  2. Håper du får litt påskestemning selv om det blir jobbing, og at forkjølelsen har gitt seg. Fortsatt fin påske herfra :)

    SvarSlett
  3. God påske! Flott å få påskeliljer til påske - det skjer ikke her, men jeg har gule krokus.

    SvarSlett