torsdag 15. oktober 2015

Hurra, ventetiden er snart over

Det vil si, egentlig har det jo såvidt begynt.

I august ryddet jeg Skyggebalkongen for alt av krukker, kar, bord og stoler (ja, det er faktisk plass til både  plantebord, balkongbord og to stoler på 2 kvadrat). Jeg skar ned alle planter som ikke kunne fortsette tilværelsen inne i vinduskarmen. Og så dro jeg til feriehagen.


Etter tre uker returnerte jeg, og ingenting hadde skjedd på balkongen. Så jeg lempet plantebord og sammenfoldet møblement ut igjen. Det er rotete nok i leiligheten om jeg ikke i tillegg skal vasse i balkongmøbler.

Nå - to måneder etter at blomster og knopper hilste på sekatøren, er omsider stillaset rigget opp! Jeg har vel aldri blitt så glad for å se et stillas, for nå hadde jeg faktisk begynt å fundere så smått på om prosjektet skulle ta pause for vinteren, og at jeg dermed ville risikere en trøblete start på balkongsesongen 2017.

Ennå har jeg ikke sett en levende sjel der ute på balkongen, så det kan vel tenkes at det blir november før de faktisk får gjort noe, men jeg trøster meg med at de ikke ville rigget opp alt og kledd med fin duk, med mindre de har tenkt å fullføre i høst.

Fin duk? Den har i det minste rett farge, sånn at jeg ihvertfall får et snev av grønn glede når jeg titter ut...

Ønsker deg en finfin helg!

6 kommentarer:

 1. Lykke til med ventetida i grønnsværet :-). Godt det er lenge til balkongstart - trist å få ødelagt flere sesonger.

  SvarSlett
 2. Du kan sikkert glede deg til våren og en nyopp-pusset balkong. Det er et par år siden min veranda ble pusset opp og det ble bra.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Jeg har levd meg veldig inn i balkongprosjektet ditt, så jeg tror jeg ble nesten like glad som deg når jeg så den "pene" duken ble satt opp:) Da er det bare å håpe at du slipper å vente på Godot, sånn at du kan ta balkongen din tilbake snart. Lykke til! Følger spent med vet du:)
  Jannicke

  SvarSlett
 4. Supert at de tar jobben vinterstid, da kan du nyte balkonglivet til
  våren :-)

  SvarSlett
 5. Jepp, dette blir nok bra :) Nå har de så vidt begynt å romstere litt der ute. Men nå som det er høst kan de holde på helt til februar om de vil. Jeg kastet alle såpotter så det er ikke noe som skal ut igjen i vinter.

  SvarSlett